GİRESUN ESPİYE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 NİSAN AYI YÖGEP TOPLANTISI

2021 NİSAN AYI YÖGEP TOPLANTISI

26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 10:00'da Nisan ayı YÖGEP toplantısı İlçemiz Ş.Murat Şahin Anadolu Lisesi Z Kütüphanesinde pandemi koşullarına uyularak yüzyüze şekilde yapılmıştır.

        Kültür ve Medeniyetimizin düşünceye, varlığa, insana ve eğitime, bilime, sosyal hayata, şehre, sanata, mimariye, dil ve edebiyata yansımaları, İlçe/İl içerisindeki özgün çalışmaları, örnek uygulamaları ve başarıları ile öne çıkan okullar ile üniversiteler, fakülteler, müzeler ve bilim merkezleri vb. kurumlara ziyaret pandemi koşulları çerçevesinde ilçemiz Espiye Meslek Yüksek Okuluna gerçekleştirilmiştir. Oradaki Çalışmalar konusunda  Espiye Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Şahin'den bilgi alınmıştır.  Ülkemizin Eğitimine, ilmi, tarihi ve kültürel mirasına katkıda bulunan medeniyet öncülerimiz; alimler, bilim insanları, ve öncü şahsiyetler ile  eğitim camiasına örnek çalışmalarıyla ilham veren ve iz bırakan eğitimciler/eğitim yöneticilerikonusunda kendi deneyimlerimiz üzerinden paylaşarak bilgilendik. Teknoloji, İnternet ve Sosyal Medya Bağlamında  e- bağımlılık üzerine sorunları görüşülüp çözüm önerileri getirildi.

29-04-202129-04-202129-04-2021

Kemal Şahan Cad. Özel İdare İş Hanı Kat 3 Espiye/GİRESUN - 0 (454) 611 27 06

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.